Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Crema emolientă pentru pielea uscată până la foarte uscată SA (Smoothing Cream)

Brand: CeraVe
Crema hidratantă netezește pielea, o împiedică să se usuce și ajută la refacerea barierei pielii. Urea 10% blochează hidratarea în piele și acidul salicilic cu LHA ajută la îndepărtarea celulelor… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Crema hidratantă netezește pielea, o împiedică să se usuce și ajută la refacerea barierei pielii. Urea 10% blochează hidratarea în piele și acidul salicilic cu LHA ajută la îndepărtarea celulelor moarte și la efectuarea unei exfolieri delicate.

Caracteristici:

  • conține ceramide esențiale, uree și acid salicilic,
  • hidratează intens pielea,
  • hrănește și înmoaie,
  • ajută la consolidarea barierei pielii,

Aplicați pe piele și lăsați să se absoarbă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde