Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă de ochi anti-age Prestige (Le Concentre Yeux) 15 ml

Brand: Dior
Crema pentru ochi oferă îngrijire pentru pielea delicată și sensibilă din jurul ochilor. Crema combate semnele îmbătrânirii, netezește ridurile și stopează îmbătrânirea pielii. Îndepărtează oboseala… Descriere și parametrii

Descriere

Crema pentru ochi oferă îngrijire pentru pielea delicată și sensibilă din jurul ochilor. Crema combate semnele îmbătrânirii, netezește ridurile și stopează îmbătrânirea pielii. Îndepărtează oboseala și pielea ofilită din zona sensibilă a ochilor, reduce cearcănele și reîmprospătează zona ochilor. Lumina pielea și o hidratează profund. Lasă pielea din jurul ochilor netezită, întinerită și vitalitate. 

Caracteristici:

  • îngrijește pielea din jurul ochilor,
  • acționează împotriva ridurilor,
  • elimină cearcănele și cercurile de sub ochi,
  • netezește și hrănește pielea,
  • regenerează, 
  • rezultă o piele suplă, moale și netedă.

Aplicați pe zona ochilor cu un aplicator dublu Open-Eye ™ cu perle rotative.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde