Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pasta de dinți pentru copii Junior Trio 3 x 75 ml

Brand: Elmex
Pasta de dinți pentru o protecție eficientă și de lungă durată a dinților noi permanenți împotriva cariilor dentare pentru copii cu vârsta cuprinsă între șase și doisprezece ani. A fost dezvoltată în… Descriere și parametrii

Descriere

Pasta de dinți pentru o protecție eficientă și de lungă durată a dinților noi permanenți împotriva cariilor dentare pentru copii cu vârsta cuprinsă între șase și doisprezece ani. A fost dezvoltată în special după cerințele specifice ale dinților care se schimbă. Dinții noi permanenți, care încep sa erupă in jurul vârstei de sase ani sunt in special predispuși la apariția cariilor dentare, și, prin urmare, ajută la întărirea smalțului dentar, ceea ce face ca dinții să fie mai rezistenți.

Caracteristici:

  • protejează împotriva cariilor dentare chiar si după câteva ore după curățare.
  • gustul fin motivează copiii să treacă de la pasta de dinți pentru copii cu conținut scăzut de fluor la pasta de dinți cu concentrație de fluorură.
  • pentru copii cu vârsta de la 6 la 12 ani.
  • îndepărtează placa dentară.
  • întărește smalțul dinților.
Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți și curățați de cel puțin două ori pe zi.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde