Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pasta de dinți pentru copii Kids Trio 3 x 50 ml

Brand: Elmex
Pastă de dinți pentru copii de la erupția primilor dinți până la vârsta de 6 ani. dinții de lapte merită cea mai bună protecție și îngrijire: asigură poziționarea corectă și sunt, astfel, o condiție… Descriere și parametrii

Descriere

Pastă de dinți pentru copii de la erupția primilor dinți până la vârsta de 6 ani. dinții de lapte merită cea mai bună protecție și îngrijire: asigură poziționarea corectă și sunt, astfel, o condiție prealabilă pentru dinții permanenți sănătoși. Acum, într-un ambalaj practic duo.

Caracteristici:

  • protejează dinții de lapte împotriva cariilor,
  • conținut redus de fluor.
  • formează pe smalțul dinților un strat de fluorură de calciu,
  • gust plăcut pentru copii, fără arome de fructe, ca să nu fie provocată înghițirea,
  • pentru copii cu vârsta de la 0 la 6 ani.

Curățați cu grijă dinții de 2 ori pe zi.

 
zile
:
ore
:
minute
:
secunde