Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bază pentru lac de unghii Strong Start (Base Coat) 13,5 ml

Brand: Essie
Unghii mai rezistente și mai puternice datorită bazei Strong Start. Este potrivită pentru toți cei care se luptă cu unghiile slăbite. Datorită compoziției îmbogățite cu biotină, vă va lăsa unghiile… Descriere și parametrii

Descriere

Unghii mai rezistente și mai puternice datorită bazei Strong Start. Este potrivită pentru toți cei care se luptă cu unghiile slăbite. Datorită compoziției îmbogățite cu biotină, vă va lăsa unghiile întărite și rezistente, fără sa se mai rupă. 

Caracteristici:

  • conține biotin,
  • întărește unghiile,
  • le lasă mai puternice și mai rezistente,
  • previne ruperea și exfolierea lor.

BUTYL ACETATE ETHYL ACETATE PHTHALIC ANHYDRIDE/GLYCERIN/GLYCIDYL DECANOATE COPOLYMER NITROCELLULOSE ISOPROPYL ALCOHOL ACETYL TRIBUTYL CITRATE DIMETHYL SULFONE ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER BIOTIN [+/- MAY CONTAIN CI 60725 / VIOLET 2]

Aplicați un strat de bază Strong Start pentru a întări unghiile și lăsați să se usuce. Apoi aplicați 2 straturi dintr-unul din lacurile colorate și terminați cu top coat Essie.