Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Oja Top cu efect de gel Gel Setter (Top Coat) 13,5 ml

Brand: Essie
Paint Gel Setter este un expert în efectul de gel, cu care veți descoperi arta de manichiura perfectă în confortul casei dvs. Oferă culorii o strălucire ridicată și îi subliniază nuanța. El sigilează… Descriere și parametrii

Descriere

Paint Gel Setter este un expert în efectul de gel, cu care veți descoperi arta de manichiura perfectă în confortul casei dvs. Oferă culorii o strălucire ridicată și îi subliniază nuanța. El sigilează culoarea pe unghii și datorită acestui fapt sunt mai durabile și culoarea durează mai mult. Dacă doriți un efect de gel minunat, atunci topul Gel Setter este exact pentru dvs. 

Caracteristici:

  • dă aspectul de gel unghiilor,
  • oferă strălucire,
  • întărește unghiile,
  • oferă o rezistență mai bună lacului colorat.

BUTYL ACETATE ETHYL ACETATE PHTHALIC ANHYDRIDE/GLYCERIN/GLYCIDYL DECANOATE COPOLYMER NITROCELLULOSE ISOPROPYL ALCOHOL ACETYL TRIBUTYL CITRATE DIMETHYL SULFONE ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER BIOTIN [+/- MAY CONTAIN CI 60725 / VIOLET 2]

Aplică un strat de Gel Setter după ce ți-ai tratat unghiile cu unul dintre grunduri și aplicați lacul colorat în 2 straturi.