Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ser de lifting pentru față si ochi Juvenance® Epigen (Lifting Anti-Wrinkle Serum) 30 ml

Brand: Juvena
Serul Juvenance® Epigen pentru piele vizibil mai fermă cu contururi faciale distincte, reduce ridurile și previne apariția ridurilor noi. Are grijă de piele, pe care o hidratează si hrănește profund… Descriere și parametrii

Descriere

Serul Juvenance® Epigen pentru piele vizibil mai fermă cu contururi faciale distincte, reduce ridurile și previne apariția ridurilor noi. Are grijă de piele, pe care o hidratează si hrănește profund si intens. Ideal pentru femeile care tânjesc după produse anti-rid perfecte, extrem de calitative si eficiente pentru îmbunătățirea calității pielii, consolidare și reînnoirea contururilor faciale. 

Rezultate:

  • imediat si vizibil întărește pielea,
  • scoate în evidență contururile feței,
  • hidratează și hrănește,
  • reduce liniile si ridurile,
  • previne formarea ridurilor noi,
  • Pielea strălucește cu prospețime si arată tânără.

Aplicați dimineața și / sau seara pe fată, gat si decolteu si continuați cu îngrijirea obișnuită.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde