Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ulei de baie Relaxare profundă 100 ml

Brand: Kneipp
Uleiul de baie Kneipp® Relaxare profundă cu extract de ulei esențial de patchouli si extract de lemn de santal vă va duce la o relaxare profundă și va lăsa mintea să se odihnească. Patchouli… Descriere și parametrii

Descriere

Uleiul de baie Kneipp® Relaxare profundă cu extract de ulei esențial de patchouli si extract de lemn de santal vă va duce la o relaxare profundă și va lăsa mintea să se odihnească. Patchouli relaxează tensiunea și ajută la neliniște interioară. Lemnul de santal este bine cunoscut pentru efectele de eliberare si relaxare. În combinație cu efectele calmante ale apei calde, uleiurile esențiale dezvoltă în timpul băii aroma lor naturală. Baie este un ajutor dovedit pentru relaxare profundă și pace interioară. Uleiul de baie este produs fără utilizarea de uleiuri minerale, agenți de conservare, parafină și siliconi.

Caracteristici:

  • ulei de baie natural,
  • pentru eliberare in timpul băii,
  • pentru relaxare,
  • elimină tensiunea,
  • cu aromă minunată,

Cum se folosește

Umpleți capacul până la semn. Se toarnă în curentul de apă (36-38 ° C). Se clătește capacul. Durata optimă a băii este de 15-20 de minute.

Spoturi

Vă recomandăm să combinați cu alte produse Kneipp::

Înștiințare

Pentru a preveni colorarea, se adaugă uleiul de baie în apa curgătoare. Produsul nediluat, în cazul contactului direct cu obiecte sau cu pielea, clătiți-l cu apă. După baie clătiți cada.. Produs cosmetic. Destinat numai pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

ingrediente

Polysorbate 20, Aqua (Water), Glycerin, Parfum (Fragrance), Pogostemon Cablin Leaf Oil, Pterocarpus Soyauxii Wood Extract, Styrax Tonkinensis Resin Extract, Limonene, Geraniol, Citronellol, Coumarin, Linalool, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Citric Acid, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol, CI 28440, CI 42051, Benzoic Acid.