Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă de ochi cu ceai de limetă (Eye Concentrate ) 15 ml

Brand: La Mer
Crema de ochi care conține Miracle Bulion ™ de 3 ori mai concentrat revitalizează instantaneu și restabilește aspectul tânăr al pielii delicate din jurul ochilor. Elimină în mod eficient apariția… Descriere și parametrii

Descriere

Crema de ochi care conține Miracle Bulion ™ de 3 ori mai concentrat revitalizează instantaneu și restabilește aspectul tânăr al pielii delicate din jurul ochilor. Elimină în mod eficient apariția cearcănelor, ridurilor și umflăturilor. Extractul din ceai de limetă are proprietăți antioxidante și lasă pielea proaspătă.

Caracteristici:

  • îngrijește pielea delicată din jurul ochilor,
  • furnizează energie,
  • restabilește hidratarea,
  • reduce apariția cearcănelor, liniilor si ridurilor.
  • ajută la restabilirea aspectului tânăr al pielii.
  • se absoarbe repede,

Atingând ușor aplicați crema pe zona din jurul ochilor.

Spoturi

Pentru revitalizarea perfectă a zonei ochilor lăsați aplicatorul 3-5 minute în frigider înaintea folosirii.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde