Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pulbere de fixare Long Time NoShine 15 g

Brand: Lancome
Long Time No Shine de la Lancôme este pudra perfectă care nu trebuie să lipsească în geanta dvs. cosmetică. Fie că doriți să reduceți strălucirea sau să obțineți un finisaj mat pe piele, veți obține… Descriere și parametrii

Descriere

Long Time No Shine de la Lancôme este pudra perfectă care nu trebuie să lipsească în geanta dvs. cosmetică. Fie că doriți să reduceți strălucirea sau să obțineți un finisaj mat pe piele, veți obține rezultate perfecte cu această pulbere.

Caracteristici:

  • Oferă un efect mat.
  • lasă pielea moale,
  • uniformizează tonul pielii natural,
  • nu usucă.

Aplicați uniform pe piele cu o perie.