Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Masca hiperhidratanta 3D Hydra-Shock 75 ml

Brand: Rexaline Cod: kREX001

Descriere

Masca de față hiperhidratantă 3D Hydra-Shock este o mască hidratantă pentru întinerire. Doar primul „shot“ de acid hialuronic și imediat va suplini lipsa de apă pe suprafața pielii. Extractul calmant de mușețel, vitamina E antioxidant și glicerina emolientă completează acțiunea complexului Rexaline. Este un adevarat dus racoritor, dupa care pielea nu va mai fi obosita, va fi netedă si strălucitoare. Ridurile sunt umplute, pielea este imediat mai tânără. Această mască cu gel și cremă proaspătă și pufoasă este special concepută pentru toate tipurile de piele. nu conține parabeni.

Caracteristici:

  • hidratează,
  • umple,
  • netezește pielea,
  • luminează pielea rapid.
  • fără parabeni, 
  • potrivită pentru toate tipurile de ten,

Se aplică în cantități mari pe fața și gâtul, bine spălate. 
• pielea devine mai luminoasă,după 10-15 minute după aplicare. Se clătește cu apă. Pielea este hidratată și radiantă.
• Pentru umplere intensivă, lăsați-o timp de 15 minute, apoi ștergeți excesul cu un prosop de hârtie. Se lasă peste noapte. După trezire, clătiți cu apă. Pielea este netedă, proaspătă, fără semne de oboseală.
• Pentru o eficiență îndelungată, se aplică timp de 7 zile la rând. Pielea este proaspătă și netedă. Culoarea pielii este uniformă, iar fața pare mai tânără.

Spoturi

Încercați și alte produse 3D Hydra
Brand: Rexaline

Marca de produse cosmetice franceze Rexaline este un pionier pe piața produselor cosmetice în domeniul hiperhidratării pielii. Produsele oferă cea mai bună cantitate zilnică de hidratare de care pielea are nevoie ca sa se protejeze împotriva îmbătrânirii premature. Rexaline prin numele sau înseamnă relaxarea pielii, innoirea curbelor faciale și sentimentul de lux. Produsele Rexaline sunt dezvoltate de o echipă de oameni de știință din laboratoarele AG Labs, fondată de CEO Alexander Cukier. Laboratoarele sunt specializate în dezvoltarea de îngrijiri cosmetice anti-îmbătrânire extrem de eficiente. Urmează cele mai noi tendințe tehnologice, cosmetice și medicale. Datorită expertizei înalte, aceștia introduc inovații în domeniul îngrijirii pielii și înregistrează numeroase brevete noi. O soluție unică a îngrijirii cosmetice Rexaline este complexul exclusiv de acid hialuronic dual, care asigură o hidratare suficientă la toate nivelurile pielii pentru un aspect tânăr. Efectele produselor Rexaline finite sunt dovedite prin studii clinice independente ale laboratoarelor AMA.

...Mărimi
Rexaline
zile
:
ore
:
minute
:
secunde