Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă nutritiva pentru picioareCatinaOblepikha(Foot Cream) 75 ml

Această cremă nutritiva vă face pielea picioarelor moale, sănătoasă și îngrijită plăcut. Untul fin de cătină Altai și măcrișul Yakutsky hrănesc intens și hidratează profund pielea picioarelor,… Descriere și parametrii

Descriere

Această cremă nutritiva vă face pielea picioarelor moale, sănătoasă și îngrijită plăcut. Untul fin de cătină Altai și măcrișul Yakutsky hrănesc intens și hidratează profund pielea picioarelor, datorită cărora îi mențin permanent moliciunea. Uleiul de salvie are proprietăți regenerative și un efect antiseptic.

Caracteristici:

  • Crema pentru picioare
  • hidratează pielea picioarelor, 
  • o hrănește,
  • o catifelează,
  • are efecte regenerative și antiseptice.

Aplicați pe pielea curată și uscată a picioarelor și masați ușor.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde