Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boucheron Pour Femme - EDP

Brand: Boucheron
Parfumul pentru femei orientale-florale Boucheron Pour Femme este modern și armonios. Aroma bogată, cu o atingere citrică dulce și sclipitoare, subliniind armonia încântării florale. Conceput pentru… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfumul pentru femei orientale-florale Boucheron Pour Femme este modern și armonios. Aroma bogată, cu o atingere citrică dulce și sclipitoare, subliniind armonia încântării florale. Conceput pentru femeile elegante, cărora le place să fie răsfățate.

Parfumul a fost lansat în 1988.

Compoziție

Cap
floare portocalie, mandarină
inimă
iasomie, ylang-ylang, tuberoză
Fundație

vanilie, ambră

Parametrii

Origine
Franceză