Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pulbere compactă SPF 15 (Skin Caviar Powder Foundation) 9 g

Brand: La Prairie
Pulberea compacta SPF 15 de la marca La Prairie combină extract de caviar și amestec de pigmenți. Conține un complex exclusiv La Prairie, care hrănește pielea și îmbunătățește procesul de reînnoire a… Descriere și parametrii
Variante produs (8):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Pulberea compacta SPF 15 de la marca La Prairie combină extract de caviar și amestec de pigmenți. Conține un complex exclusiv La Prairie, care hrănește pielea și îmbunătățește procesul de reînnoire a pielii natural. SPF 15 / PA ++ ajută la protecția pielii de la razele UVA si UVB . Pulberea creează un film, mătăsos și care acoperă perfect tonusul natural al pielii. La aplicare are o textură cremoasă, treptat, se transforma într-o soluție moale de cașmir.

Forma sa atemporala de pătrat se potrivește perfect în palma dvs. Se deschide cu o atingere fina, pentru a descoperi o pereche de oglinzi - una normală și una cu efect de mărire. Designul său face din el un accesoriu elegant, care ascunde cheia pentru un ten absolut perfect pe tot parcursul zilei.

Caracteristici:

  • pudră compactă,
  • uniformizează tonul pielii,
  • hrănește pielea,
  • o protejează de razele UV,
  • acoperă în întregime pielea,
  • pentru tonul natural al pielii.
  • aderență imediată pe piele, 

Se aplică pe pielea curată și se răspândește pentru un efect natural..

Spoturi

Vă recomandăm să combinați cu alte produse  La Prairie: