Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lac de unghii Revolution (Speed & Shine Top Coat) 10 ml

Brand: Revolution
Ești în grabă și trebuie să-și exprime manichiura? Speed & Shine este de uscare rapida strat superior care frunze un luciu ridicat în câteva minute. În plus, este îmbogățit cu biotină (vitamina H… Descriere și parametrii

Descriere

Ești în grabă și trebuie să-și exprime manichiura? Speed & Shine este de uscare rapida strat superior care frunze un luciu ridicat în câteva minute. În plus, este îmbogățit cu biotină (vitamina H), care are grijă de unghii. Pentru o manichiura acasă aspect profesional. 

Caracteristici:

  • lac de unghii,
  • uscare rapidă,
  • Acesta oferă unghii luciu ridicat,
  • are grijă de piele.

Aplicați poloneză ca în etapa finală.