Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Șampon pentru neutralizarea tonurile galbene si parul cu melir Goodbye Yellow

Șamponul pentru neutralizarea tonurilor galbene Goodbye Yellow și asigură părului o culoare ultra blond și într-un singur pas eficient curăță are grijă de păr și neutralizează. Datorita pH-ului 4.5… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Șamponul pentru neutralizarea tonurilor galbene Goodbye Yellow și asigură părului o culoare ultra blond și într-un singur pas eficient curăță are grijă de păr și neutralizează. Datorita pH-ului 4.5 ajută pigmenții să adere imediat la par pentru neutralizarea foarte puternica. Oferă o culoare constanta blond și ajută la menținerea nuanței între vizitele la salon. Rezultatul este un ton proaspăt si radiant blond fără nuanțe galbene.

Caracteristici:

  • Șampon pentru neutralizarea tonurilor galbene,
  • spală părul,
  • are grijă de el,
  • neutralizează pH-ul,
  • pentru o culoare blond luminoasa.
Se aplică pe părul umed. Lăsați sa acționeze timp de 5 minute sau până la 10 minute pentru neutralizare maximă. După aplicare clătiți părul bine. Pentru a menține nuanța, folosiți șamponul de 1-2 ori pe săptămână. 

Purtați mănuși de protecție. Protejați îmbrăcămintea, suprafețele și pielea de decolorare.