Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ulei spray pentru bronzare SPF 20 Hawaiian Tropic Protective (Dry Spray Oil) 200 ml

ulei de protecție solară care conține nucă de cocos și mango protejeaza si hidrateaza pielea. Hawaiian Tropic Aloha ulei de protecție solară oferă protecție UVA cu spectru larg și de protecție UVB.… Descriere și parametrii

Descriere

ulei de protecție solară care conține nucă de cocos și mango protejeaza si hidrateaza pielea. Hawaiian Tropic Aloha ulei de protecție solară oferă protecție UVA cu spectru larg și de protecție UVB. Foarte repede absorbit si lasa pielea hidratata si moale. Bucurați-vă de până la 80 de minute pe plajă sau vă destindeți la piscină, fără griji, datorită unei formulări impermeabil de această cremă. Uleiul este lumina si se simt non-gras pe piele. este rezistent la apă. Caracteristici produs: gel uleios.

Caracteristici:

  • Ulei spray pentru bronzare SPF 20 200 ml
  • protejează împotriva razelor UV,
  • se absoarbe repede,
  • hidratează pielea,
  • adaugă moliciune,
  • nu lasă urme grase,
  • este rezistent la apă.

Agitați bine înainte de utilizare. Aplicați loțiunea 20 de minute înainte de plajă. Se aplică în mod repetat, pentru a menține o protecție. Nu lăsați copiii mici la lumina solară directă. Avertizare: Evitați soarele intens de amiază. Nici un produs de protecție solară poate oferi o protecție de 100%. Expunerea excesiva la soare este o amenințare gravă de sănătate. O cantitate mai mică de produs poate reduce în mod semnificativ nivelul de protecție a pielii dumneavoastră.

Conține oxybenzone. 

Paraffinum Liquidum, CYCLOPENTASILOXANE, Homosalate, C12-15 Alchil Benzoat, ciclohexasiloxan, etilhexil palmitat, fenetil Benzoat Benzofenon-3, butil methoxydibenzoylmethane, Octocrylene Silica amil Acetat Aloe barbadensis Mangifera indica Plumeria acutifolia Colocasia Antiquorum Psidium guajava Passiflora incarnata Carica papaya PEG-8 dimeticon Acid ascorbic de sodiu Propoxyhydroxypropyl Thiosulfate silica octildodecanol tocoferil palmitat de retinil Parfum alcool benzilic