Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aparat de ras pentru bărbați Wilkinson Xtreme3 Hybrid

Wilkinson aduce cel mai popular ras cu 3 tăișuri în proiectarea sistemului! Vă aducem ceva de care v-ați îndrăgostit pe linia Xtreme3 consecutiv un sistem de bărbierit. 3 lame flexibile pe un cap… Descriere și parametrii

Descriere

Wilkinson aduce cel mai popular ras cu 3 tăișuri în proiectarea sistemului! Vă aducem ceva de care v-ați îndrăgostit pe linia Xtreme3 consecutiv un sistem de bărbierit. 3 lame flexibile pe un cap rotativ asigură un bărbierit precis și oadaptare perfectă la contururile dumneavoastră. Datorită benzii hidratante, pielea dumneavoastră va rămâne hidratată și plăcută. Banda facilitează bărbieritul. Mânerul mai greu asigură precizia mișcărilor și manevrarea stabilă a aparatului.

Caracteristici:

  • mașină pentru bărbați cu capete interschimbabile,
  • cu 3 lame,
  • pentru un bărbierit minuțios și blând,
  • cap rotativ pentru o reglare perfectă pe față,
  • manipulare stabilă.
Umeziți mai întâi fața și aplicați pe barba gel de ras. Apoi bărbieriți barba în direcția creșterii.

aparat de ras 5 + capete de schimb

zile
:
ore
:
minute
:
secunde