Guess
Modă pentru femei - Guess
Bijuterii pentru femei - Guess
Parfumuri pentru femei - Guess
Bijuterii pentru bărbați - Guess
Parfumuri pentru bărbați - Guess
Ceasuri pentru femei - Guess
Ceasuri pentru bărbați - Guess
Noutăți
Seturi cadou
Guess pentru ea
Guess pentru el

Cum arată un brand de modă perfect? Luați farmecul de la Hollywood, adăugați un strop de șarm franțuzesc și o doză bună de curaj.

Îmbinați acest amestec fierbinte de sex-appeal animalic și sexualitate, presărați-l cu un strop de provocare și energie dezlănțuită.

Și acum priviți cum întraga omenire cedează fără ezitare. De mai bine de 30 de ani, oamenii reacționează imediat și cu pasiunea cuvenită noilor colecții Guess - de obicei, acestea se vând în câteva ore. Vă prezentăm povestea fabuloasă a companiei Guess, favorita prezentărilor de modă, a celebrităților și a tuturor celor care știu cum să poarte luxul.

Toate piesele Guess

Provoacă cu Guess

Seductive - EDT
BestsellerAvantajos
Guess
Seductive - EDT
estimam pe 24.4. la Dv.
supernovă W1315G3
Avantajos
Guess
supernovă W1315G3
estimam pe 24.4. la Dv.
Guess By Marciano For Men - EDT
Guess
Guess By Marciano For Men - EDT
estimam pe 24.4. la Dv.
Woman - EDP
Guess
Woman - EDP
estimam pe 24.4. la Dv.
Guess Men - EDT
Guess
Guess Men - EDT
estimam pe 24.4. la Dv.
Colier de lux din oțel UBN79045
Avantajos
Guess
Colier de lux din oțel UBN79045
estimam pe 24.4. la Dv.

Când frații Marciano în timpul unei vacanțe au vizitat Orașul Îngerilor, s-au îndrăgostit imediat de el. Și în scurt timp a devenit casa lor. Și tot în Los Angeles, designerii au prezentat blugii drepți washed up cu trei fermoare. Se numeau Marylin Jean și s-au vândut în câteva ore. Totul se petrecea în anul 1981, când marca Guess tocmai fusese înființată.

Guess. O marcă îndrăzneață, cu un spirit liber și al naibii de impresionantă în desfrânarea sa. Acești doi genii francezi au combinat logo-ul iconic, materiale de calitate și croielile sexy într-un cocktail de modă sălbatică la care a aderat în special generația tânără. Și în curând, a fost urmată de restul lumii.
 

În America anilor 1980 fiecare purta blugi. Odată cu Guess, americanii au început să-i iubească. Frații Marciano au impresionat prin croielile inovatoare, calitatea exclusivistă și spiritul modei. Iar în curând în portfoliul lor au fost adăugate parfumurile, pantofii, accesoriile, bijuteriile și ceasurile.

Când marca a invadat spoturile publicitare de televiziune, a șocat. Publicitatea Guess pulsa cu sexualitate și temperament sălbatic. În calitate de modele apăreau fete necunoscute de pe stradă și în contrast cu ele marca alegea și superstaruri precum Claudia Schiffer, Eva Herzigova și Paris Hilton.

Designerii Guess nu se tem de forme, iar brandul a fost unul dintre primii care a introdus modele cu siluetă plină. Până în prezent, Guess crede în toate formele de frumusețe. Oferă o șansă celor care altfel nu ar fi primit-o. Și este foarte ușor să te îndrăgostești iremediabil de ea.

Produse Guess