Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Woman - EDP

Brand: Guess
Guess Woman este un parfum floral-fructat pentru femeile perfecte. Acest  parfum  ușor dulce este potrivit pentru utilizarea  zilnică. Inițial  vă va improspata cu mandarine, piersici, fructe roșii,… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Guess Woman este un parfum floral-fructat pentru femeile perfecte. Acest  parfum  ușor dulce este potrivit pentru utilizarea  zilnică. Inițial  vă va improspata cu mandarine, piersici, fructe roșii, apoi veți fi invelită de un voal  floral,  iar baza este din  mosc, ambră și lemn de cedru.

Compoziție

Cap

mandarină, piersică, fructe roșii

inimă

mere, frezie, bujor

Fundație

mosc, lemn de cedru, ambră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde