Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

1 Million - EDT TESTER

Brand: Paco Rabanne
Paco Rabanne 1 Milion - un parfum  pentru  bărbați, irezistibil si foarte exclusiv  cu o compoziție proaspătă ușor-dulce de  ștanțare. Lăsați-vă sedusi de  acest parfum și  bazati-va  pe el  pe tot… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Paco Rabanne 1 Milion - un parfum pentru  bărbați, irezistibil si foarte exclusiv  cu o compoziție proaspătă ușor-dulce de  ștanțare. Lăsați-vă sedusi de  acest parfum și  bazati-va  pe el  pe tot parcursul zilei. Vă va însoți ca a doua piele.

A fost lansat în 2008.

Compoziție

Cap

grapefruit, menta, portocale roșii

inimă

trandafir, scorțișoară, piele

Fundație

note lemnoase, ambra, paciuli

zile
:
ore
:
minute
:
secunde