Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Magnolia Nobile - EDP

Brand: Acqua di Parma Cod: pQU019
Variante produs (2):

Descriere

Magnolia Nobile este un parfum luxos, floral-fructat pentru femei. Se deschide cu tonuri proaspete de citrice, care apoi se transformă într-o inimă pur florală din magnolie, trandafir, iasomie și tuberoză. Compoziția este închisă cu vanilie dulce, lemn de santal cald, patchouli și vetiver.

Lansat în 2009.

Compoziție

Cap
bergamot, lamaie, lamaie siciliana
inimă

magnolia, trandafirul, iasomia, tuberoza

Fundație

lemn de santal, patchouli, vetiver, vanilie

Parametrii

Origine
Italiană
Brand: Acqua di Parma

Acqua Di Parma este un brand italian cu o lungă tradiție, care datează din 1916. Exclusiv Parfumuri Acqua Di Parma evoca stilul italian de renume. Astăzi, Acqua di Parma continua traditia de o colectie de parfumuri de lux, atemporal, care au toate atuurile de un clasic. Parfum Y Acqua Di Parma sunt compozitie florala cea mai mare parte unic cuprinzând un esențe și extracte de prestigiu. Toate acestea sunt puse într-un flacoane simple, dar de lux în stil art-deco.

Acqua di Parma
zile
:
ore
:
minute
:
secunde