Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Adipure For Her - deodorant cu bilă

Brand: Adidas
Este funcțional și, în același timp, este considerat pentru piele, cum ar fi un deodorant cu bilă. Adidas dezvoltat o nouă linie de Adipure care nu conține săpun care să irită pielea. De asemenea, nu… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Este funcțional și, în același timp, este considerat pentru piele, cum ar fi un deodorant cu bilă. Adidas dezvoltat o nouă linie de Adipure care nu conține săpun care să irită pielea. De asemenea, nu conține coloranți și săruri de aluminiu. Dimpotrivă, conține un extract de bumbac, care conferă pielii moale și hidratant glicerină, hidratând astfel pielea. Există peste 95% ingrediente naturale care nu irită, curăță și hidratează pielea.

Te vei îndrăgosti de acest deodorant.

Compoziție

Cap

limes

inimă

bergamot

Fundație

frunze de violeta