Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Agent Provocateur - EDP

Brand: Agent Provocateur Cod: pAP001
Variante produs (1):

Descriere

Sexy, ascuțit și intens parfum Agent Provocateur pentru femei, care se deschide cu note de magnolie și șofran, apoi se transformă într-o inimă florală compus din vetiver, gardenie, iasomie si trandafiri. Baza ascunde lemn de cedru, mosc și ambră. Parfum este stocat în flacon roz.

Acest parfum a fost lansat în anul 2000.

Compoziție

Cap

Magnolia, șofran

inimă

vetiver, gardenie, iasomie egipteana, trandafir

Fundație

lemn de cedru, mosc, ambră

Produkt je také v sekcích

Brand: Agent Provocateur

Agent Provocateur - lenjerie de brand britanic a fost infiintata in anul 1994 de catre Vivienne Westwood, Joseph Corre și Serena Rees, soția lui. Formând o lume în care oamenii vor să atingă fără a deteriora magia lui. O lume în care femeile îndrăznesc să se delecteze feminitatea lor și să câștige puterea reală provocare. Agent Provocateur va dovedi că în orice moment se poate simti frumoasa si de dorit.

Agent Provocateur
zile
:
ore
:
minute
:
secunde