Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aramis For Men - Eau De Toilette Spray

Brand: Aramis
Eau de Toilette Aramis Pentru bărbați din aceeași marcă Aramis este conceput pentru barbatii cu personalitati care au propria lor de vedere asupra lumii. Aramis For Men este un parfum proaspăt, pur,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Eau de Toilette Aramis Pentru bărbați din aceeași marcă Aramis este conceput pentru barbatii cu personalitati care au propria lor de vedere asupra lumii. Aramis For Men este un parfum proaspăt, pur, cu un caracter puternic care simbolizează forța și masculinitatea. Tonurile lemnoase și picante creează o carismă puternică. Îți oferă un sentiment de încredere în sine și de echilibru.

A fost lansat în 1966.

Compoziție

Cap

cimbru, bergamot, aldehide, smirna, chimen, gardenie, trifoi

inimă

patchouli, cardamom, lemn de santal, rădăcină violetă, vetiver, iasomie, salvie

Fundație

lemn de santal, stejar, nucă de cocos, vetiver, ambergris, mosc, piele

zile
:
ore
:
minute
:
secunde