Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Acqua Di Gio Pour Homme - deodorant solid

Brand: Armani
Parfumul este inspirat de frumusetea Pantelleriei, unde   Armani. si-  a petrecut  vacanța.  Acqua Di Gio este proiectat pentru bărbații liberi și spontani, plin de libertate… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfumul este inspirat de frumusetea Pantelleriei, unde  Armani. si- a petrecut  vacanța.  Acqua Di Gio este proiectat pentru bărbații liberi și spontani, plin de libertate, vânt și apă. Întreaga compoziție se bazează pe armonia perfecta dintre  tonuri dulci și sărate de apă de mare și nuanțe  fine  când simti  căldură soarelui pe piele.

Acest deodorant nu conține alcool!

Compoziție

Cap

Orange, var, mandarina, iasomie, bergamot, lămâie

inimă

cyclamen, nucșoară, coriandru, violet, frezie, notele marine, piersica, zambila, trandafir

Fundație

ambră, patchouli, lemn de stejar, cedru, mosc alb

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde