Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pour Homme - EDT

Brand: Azzaro
Acest parfum originar sa nascut in 1978. La inceput, noua tehnica a fost o combinatie de 320 de ingrediente diferite, dintre care mai mult de jumatate erau de origine naturala. Aroma lui Azzaro Pour… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Acest parfum originar sa nascut in 1978. La inceput, noua tehnica a fost o combinatie de 320 de ingrediente diferite, dintre care mai mult de jumatate erau de origine naturala. Aroma lui Azzaro Pour Homme este atât moderne, cât și liniștitoare, este un cocktail fermecător de tonuri proaspete, anasonice, aromatice și lemnoase, armonie perfectă a masculinității cultivate. Azzaro Pour Homme este o sinteză incredibilă de un miros necurat, nobil și perfect modern care rezistă trecerii tendințelor modei.

Compoziție

Cap

lavanda, vetiver

inimă

anason, cedru

Fundație

mosc, lemn de santal, mușchi

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde