Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Wanted - EDT

Brand: Azzaro
Marca Azzaro creat în 2016 parfum pentru bărbați numit dorit. Acest woody fougerově deschide lamaie, ghimbir, lavanda si menta. În flori geranium, mar verde, ienupăr și cardamom. Se … Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Marca Azzaro creat în 2016 parfum pentru bărbați numit dorit. Acest woody fougerově deschide lamaie, ghimbir, lavanda si menta. În flori geranium, mar verde, ienupăr și cardamom. Se închide cu vetiver, boabe de tonka si aberwood. Nasul acestui parfum este Fabricio Pellegrin.

Compoziție

Cap
lamaie, ghimbir, lavanda, menta
inimă
guatelmalský cardamom, ienupăr, măr verde, muscata
Fundație
vetiver Haitian, boabe de tonka, Amberwood

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde