Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chrome United - EDT

Brand: Azzaro
În 2013, el a creat parfumul pe care marca Azzaro bărbați numit Chrome United. Acest parfum masculin, în sine, se deschide la notele de început ale bergamotei, coriandru si piper de Sichuan, imediat… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

În 2013, el a creat parfumul pe care marca Azzaro bărbați numit Chrome United. Acest parfum masculin, în sine, se deschide la notele de început ale bergamotei, coriandru si piper de Sichuan, imediat după cuvântul jurnalele de frunze de ceai negru și violete în inima parfumului. Concluzia este mosc alb si lemn de cedru.

Compoziție

Cap

bergamot, coriandru, piper de Sichuan

inimă

ceai negru, frunze de violet

Fundație

mosc alb, lemn de cedru

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde