Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Acqua Di Gio Pour Homme - EDT 100 ml + gel de duș 75 ml + EDT 15 ml

Brand: Armani
Mirosul este inspirat de frumusețea Pantellerie, unde Armani petrecut sărbătorile. Acqua Di Gio Pour Homme este creat pentru bărbați unici și sălbatici, plini de libertate, vânt și apă. Întreaga… Descriere și parametrii

Descriere

Mirosul este inspirat de frumusețea Pantellerie, unde Armani petrecut sărbătorile. Acqua Di Gio Pour Homme este creat pentru bărbați unici și sălbatici, plini de libertate, vânt și apă. Întreaga compoziție se bazează pe armonizarea perfectă a tonurilor dulci și sărate ale apei de mare și a nuanțelor subtile ale senzației de soare pe pielea goală.

Parfumul a fost lansat in 1996.

Compoziție

Cap

Bergamot calabrian, neroli, mandarină

Inimă

petale de iasomie, trandafiri, rozmarin

Fundație

paciuli, kaki

zile
:
ore
:
minute
:
secunde