Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aromatics Elixir - EDP

Brand: Clinique
Aromatics Elixir de la marca Clinique este o aromă puternică, caldă,  floral -lemnoasă pentru femei. Este potrivită pentru femeile încrezute în sine, pe care nimic nu le va opri.  . Notele de cap… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Aromatics Elixir de la marca Clinique este o aromă puternică, caldă,  floral -lemnoasă pentru femei. Este potrivită pentru femeile încrezute în sine, pe care nimic nu le va opri.  . Notele de cap includ mușcată, bergamot, aldehide, coriandru și mușețel, inima ascunde flori și iar la bază veți găsi lemn de santal, mosc si patchouli.

Parfum a fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap

mușețel, coriandru, aldehide, bergamotă, mușcată

inimă

iasomie, tuberoza, ylang-ylang, trandafir

Fundație

lemn de santal, mosc, patchouli