Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Black Extreme - EDT

Brand: Trussardi
Apă de toaletă din Neagră Extreme marca Trussardi LL conține valorile de bază ale brandului Trussardi . Parfum puternic și variat, care atrage și acționează ca un "nou armă de seducție" . Noul parfum… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Apă de toaletă din Neagră Extreme marca Trussardi LL conține valorile de bază ale brandului Trussardi. Parfum puternic și variat, care atrage și acționează ca un "nou armă de seducție".

Noul parfum negru Extreme se bazează pe un aristocratic tonurile pielii înconjurat de tonuri de lemn elegante.

Compoziție vă întâmpină Shine a tonuri de mare de lumină și un parfum plăcut de lămâie italiană. Acorduri centrale ale acestui parfum vă va duce la frumoasele grădini ale irisului italiene, în cazul în care trec pe drum printr-o livadă coapte prune parfumate. Baza este format din note lemnoase, vetiver, patchouli și piele care contribuie la rezistența reală a unui om.

Acest parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

tonuri marine, lămâie italiană

inimă

prune, iris italiene

Fundație

note lemnoase, de piele, patchouli, vetiver

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde