Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bright Crystal - EDT 50 ml + lapte de corp 50 ml + gel de duș 50 ml

Brand: Versace
Parfum floral-proaspăt. Senzualitate delicată, claritate de cristal și luminozitate sclipitoare: Versace prezintă un parfum minunat Crystal Bright Crystal. O bijuterie rară de frumusețe rafinată,care… Descriere și parametrii

Descriere

Parfum floral-proaspăt. Senzualitate delicată, claritate de cristal și luminozitate sclipitoare: Versace prezintă un parfum minunat Crystal Bright Crystal. O bijuterie rară de frumusețe rafinată,care este plină de tonuri florale răcoritoare și sclipitoare. Parfumul fascinant și încântător este proiectat femeia Versace, puternică si increzătoare, dar feminină, senzuală si plină de farmec.. Prima dată când vă atinge este, ca o eșarfă de mătase, cu tonuri vibrante yuzu si apoi suc de rodie răcoritoare,care curge prin cuburile de gheață reci. Apoi vine rândul  de cocktail feminine nobil format din magnolie , bujori si lotus.. Apoi se dezvoltă acordul personificat de ambră, lemn cald Akasa și mosc.

Parfumul a fost lansat în anul 2006.

Compoziție

Cap

Acord de gheață, rodie, yuzu

inimă

bujor, magnolie, floare de lotus

Fundație

ambră , mosc, lemn Akasa

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde