Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bright Crystal - EDT

Brand: Versace
Parfum floral-proaspăt. Senzualitate delicată, claritate cristalină și luminozitate strălucitoare: Versace prezintă Bright Crystal. Bijuterie prețioasă în materie de arome, de o frumusețe rafinată,… Descriere și parametrii
Variante produs (5):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Parfum floral-proaspăt. Senzualitate delicată, claritate cristalină și luminozitate strălucitoare: Versace prezintă Bright Crystal. Bijuterie prețioasă în materie de arome, de o frumusețe rafinată, este plină de tonuri florale răcoritoare și vibrante. Parfumul fascinant și încântător este pentru femeia Versace, o femeie frumoasă, senzuală și fermecătoare, puternică, sigură și feminină. La prima atingere, este ca o eșarfă de mătase, impresionează cu tonurile radiante de yuzu și apoi împrospătează cu sucul de rodie, care curge prin cuburile reci de gheață. Urmează nobilul cocktail feminin de magnolie, bujor și flori de lotus, combinând blând claritatea și senzualitatea. Imediat, se dezvoltă un acord de plăcere, personificat de chihlimbar, lemn cald de Akashu (un copac care face nuci de caju) și mosc.

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2006.

Compoziție

Cap

tonuri de gheață, rodie, yuzu

Inimă

bujor, magnolie, floare de lotus

Fundație

ambră, mosc, lemn Akashu

Parametrii

Origine
Italiană