Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Woman - deodorant cu pulverizator

Brand: Bruno Banani
Parfum primele femei Bruno Banani surprinde esența brandului. Nu să mă ia prea în serios și să trăiască viața la maxim. Bruno Banani Woman vă ajută să sublinieze discret personalitatea și de a… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum primele femei Bruno Banani surprinde esența brandului. Nu să mă ia prea în serios și să trăiască viața la maxim. Bruno Banani Woman vă ajută să sublinieze discret personalitatea și de a promova încrederea în sine pentru a exprima stilul dvs. unic și neconvențional.

Compoziție

Cap

Orange, iedera, crin

inimă

piersic, frezie, crin de vale

Fundație

vanilie, mosc alb