Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Escape - EDP

Brand: Calvin Klein
Sugerează filozofia  unei vieți  intense, în așa mod încât  fiecare moment  sa  aibă o semnificație. Elementele  rare și produsele … Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Sugerează filozofia  unei vieți  intense, în așa mod încât  fiecare moment  sa  aibă o semnificație. Elementele  rare și produsele  din întreaga lume se amestecă și formează un buchet  fructat floral proaspat cu esențe  suplimentare exotice  și sălbatice, senzuale  care întruchipează  relația  actuala  cu aventurile pe care le trăim.

Parfumul  a fost lansat în 1991.

Compoziție

Cap

musetel, mere, galbenele, coriandru, zambile, coacaze negre, mandarina

inimă

iasomie, trandafir, prune, piersici, cuișoare

Fundație

mosc, boabe de tonka, vetiver, lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde