Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eternity Air For Women - EDP

Brand: Calvin Klein
Eternity Air For Women este un parfum proaspăt, floral-fructat, care a fost lansat pe piață în anul 2018. Capul este format din tonuri de grepfrut, coacăză neagră și tonuri de ozon. Inima este… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Eternity Air For Women este un parfum proaspăt, floral-fructat, care a fost lansat pe piață în anul 2018. Capul este format din tonuri de grepfrut, coacăză neagră și tonuri de ozon. Inima este compusă din bujor, lăcrămioare și pere. Baza este apoi o combinație de lemn de cedru, chihlimbar și mosc.

Compoziție

Cap

grep, coacăz negru, tonuri de ozon

inimă

bujor, lăcrămiore, pere

Fundație

lemn de cedru, chihlimbar gri, mosc