Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eternity - gel de dus

Brand: Calvin Klein
Buchet romantic cu motive de plante delicate, amestecate cu aditivi, arome și tonuri de verde de pădure. Pentru a crea un parfum Eternity inspirat de casatoria lui Calvin Klein cu asistenta lui Kelly… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Buchet romantic cu motive de plante delicate, amestecate cu aditivi, arome și tonuri de verde de pădure. Pentru a crea un parfum Eternity inspirat de casatoria lui Calvin Klein cu asistenta lui Kelly Rector. Pentru a sărbători această alianță Calvin i-a dat lui Kelly un inel de nunta frumos. Pe un inel simplu, împânzit cu diamante, a fost gravat un singur cuvânt - Eternity - Eternitate- simbolul perfect al iubirii de durată și de devotament. Acum, această idee trăiește în parfumul romantic - eternitate.

Compoziție

Cap

mandarin, salvie, frezie

inimă

narcisă, crin, crin alb, iasomie, trandafiri, galbenele

Fundație

mosc, lemn de santal, paciuli, ambra