Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eternity For Men - apă după ras

Brand: Calvin Klein
Parfum caracterizează spiritul omului de astăzi - blând, loial și în același timp rafinat și puternic. Parfumul este o expresie a vitalității și încredere, care caracterizează… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum caracterizează spiritul omului de astăzi - blând, loial și în același timp rafinat și puternic. Parfumul este o expresie a vitalității și încredere, care caracterizează sensibilitatea omului actual. Clasic parfum revigorant, impetuos și distinct masculin, energic cu note calde de lemn. În cooperare cu un designer important Pierre Dinand creat versiunea bărbați Calvin Klein a Eternity parfum pentru bărbați (sticla groasa cu picioarele ovale). Cristal combinate și de argint care formează idealul atemporal - un sentiment de dragoste și devotament.

Compoziție

Cap

mandarine, lavanda, plante verzi

inimă

iasomie, busuioc, salvie

Fundație

lemn de santal, vetiver, lemn de trandafir

zile
:
ore
:
minute
:
secunde