Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Contradiction - EDP

Brand: Calvin Klein
Este patrimoniul renaștere modernă a parfum clasic care întruchipează o întoarcere la eleganță și discreție. Acesta este inspirat de simplitate și senzualitatea orhidee. E mirosul unui amestec de… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Este patrimoniul renaștere modernă a parfum clasic care întruchipează o întoarcere la eleganță și discreție. Acesta este inspirat de simplitate și senzualitatea orhidee. E mirosul unui amestec de diverse componente selectate pentru puritatea lor și capacitatea de a regla în buchete, pe care am asemănat cu un orientálnosti jucaus. Compoziția este pură, curată și senzual - antiteza tradiției. Parfum evolueaza prin cascade, prospețime de durată, floare moliciune, răsuci într-o pătură BRIO translucid și feminitate delicata. Fabien Baron și Calvin Klein a creat o sticla unic, care este complet diferit de celelalte. Formă cilindrică care mai mult de 2/3 înconjoară închidere de metal rece.

Compoziție

Cap

flori piper, eucalipt chineză, orhidee

inimă

petale de iasomie, trandafiri antic rare, bujor

Fundație

Boabe de tonka, lemn de santal, mosc