Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Petits Et Mamans - EDT

Brand: Bvlgari
tonuri shortbread și pulbere de musetel defini acest parfum pentru mame și copii din Bvlgari . Din nou, ingredientul cheie din ceai , care au contribuit la succesul enorm de parfumuri Bvlgari .… Descriere și parametrii

Descriere

tonuri shortbread și pulbere de musetel defini acest parfum pentru mame și copii din Bvlgari . Din nou, ingredientul cheie din ceai , care au contribuit la succesul enorm de parfumuri Bvlgari . Efectele sale de calmare sunt din ce în ce apreciate în lumea frumuseții.

La crearea Petits Et Mamans un Bvlgari a ales cel mai bun tip de ceai, musetel, ca și componentă principală a acestui parfum, îmbogățit cu ton Pulbere autentic, mirosul de lumină a fost mult timp vorbind la adulți și copii. ingrediente naturale exclusive, cum ar fi extractul de piersică, combinate cu proprietăți de relaxare mușețel garanteaza finețea întreaga colecție Petits Et Mamans.

parfum fin este hipoalergenic și nu conține lanolină sau ingrediente de origine animală.

Compoziție

Cap

lemn de trandafir, bergamota, portocala

inimă

mușețel, trandafir, floarea-soarelui

Fundație

pulbere, piersici, vanilie, iris

Parametrii

Origine
Italiană