Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Blanche - EDP

Brand: Byredo
Byredo a perzentat parfumul care celebrează culoarea albă. Dacă vă interesează cum miroase culoarea albă, cumpărați parfumul Blanche. E compus din puține ingrediente. Mai întâi veți simți piperul roz… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Byredo a perzentat parfumul care celebrează culoarea albă. Dacă vă interesează cum miroase culoarea albă, cumpărați parfumul Blanche. E compus din puține ingrediente. Mai întâi veți simți piperul roz, trandafirii și aldehidele. În inimă are portocale africane, violete și bujori. Și se bazează pe note lemnoase, santal și mosc.

Blanche a fost lansat pe piață în anul 2009.

Compoziție

Cap

piper roz, trandafir, aldehide

inimă

flori de portocal african, violete, bujori

Fundație

note lemnoase, santal, mosc