Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bal d`Afrique -EDP

Brand: Byredo
Bal d'Afrique by Byredo este un parfum oriental-lemnos, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Acest parfum este un amestec de parizian avangardă și cultura africană. Poate un amestec pic ciudat,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Bal d'Afrique by Byredo este un parfum oriental-lemnos, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Acest parfum este un amestec de parizian avangardă și cultura africană. Poate un amestec pic ciudat, dar se potrivește perfect. Relaxați-vă în intoxicația semnificativ de dans, muzică și artă. Acest amestec splendid este compus din bergamota, lamaie, gălbenele africane, Tagetes și coacăze negre. În centrul inflorescentelor violete, iasomie si cyclamen. La sfârșitul zilei se închide cu mosc, ambra, vetiver si cedru.

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2009.

Compoziție

Cap

bergamota, lamaie, gălbenele africane, Tagetes, coacăze negre

Inimă

violet, iasomie, cyclamen

Fundație

chihlimbar, mosc, vetiver, cedru de Virginia

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde