Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Black Saffron - EDP

Brand: Byredo
Aromă oriental picantă pentru bărbați și femei. Concurează la nivel cu parfumurile de la alte branduri. E vorba de un parfum , care este impresionează nu numai în prima clipă, când veți… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Aromă oriental picantă pentru bărbați și femei. Concurează la nivel cu parfumurile de la alte branduri. E vorba de un parfum , care este impresionează nu numai în prima clipă, când veți simți grapefruitul, boabele de ienupăr și șofranul, dar și prin rezistență. Tepoul acestui parfum este susținut de violete, piele și este menținut de cașmir, vetiver și zmeură.  Parfum cu aromă perfectă pe pielea unei femei, la un eveniment de seară, dar și pe sacoul bărbătesc la o negociere de afaceri.

Acceptați invitația acestui parfum, care s-a născut în aul 2012

Compoziție

Cap

grapefruit chinezesc, boabe de ienupăr, șofran

inimă

violete, piele

Fundație

cațmir, vetiver, zmeură

zile
:
ore
:
minute
:
secunde