Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Inflorescence - EDP

Brand: Byredo
Inflorescența este un parfum floral pentru femei de către Byredo . Scopul a fost acela de a crea un parfum care evidențiază puterea și frumusețea florilor sălbatice înflorite. Asta au făcut, deci… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Inflorescența este un parfum floral pentru femei de către Byredo . Scopul a fost acela de a crea un parfum care evidențiază puterea și frumusețea florilor sălbatice înflorite. Asta au făcut, deci acum puteți obține un parfum care combină cinci arome esențiale. Ele sunt trandafiri, frezii roz, magnolie, crin de vale și iasomie. Conexiune simpatică pentru femeile energice.

Aduceți la parfumul lansat pentru prima dată în 2013.

Compoziție

Cap

trandafir, frezie roză

inimă
magnolia, crinul valei
Fundație

jasomie

zile
:
ore
:
minute
:
secunde