Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

La Tulipe - EDP

Brand: Byredo
La Tulipe este un parfum pentru femei de la Byredo. Parfum plăcut, care pune accent pe notele de primăvară și vară. Faceți popas la răsăritul soarelui, lăsați primele raze să vă mângâie, răcoriți-vă… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

La Tulipe este un parfum pentru femei de la Byredo. Parfum plăcut, care pune accent pe notele de primăvară și vară. Faceți popas la răsăritul soarelui, lăsați primele raze să vă mângâie, răcoriți-vă picioarele desculțe în roua dimineții. E suficient să vă opriți numai pentru o clipă, să inspirați adânc și să percepeți frumusețea din jur. Veți fi copleșită de frezie, ciclamen, rubarbă, lalele roze, vetiver, note lemnoase și verzi.

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2010.

 

Compoziție

Cap

frezie,ciclamen, rubarbă

inimă

lalele roze

Fundație

note lemnoase, vetiver, note verzi