Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gypsy Water - EDP

Brand: Byredo
Gypsy Water este un parfum unisex de lux de la Byredo care preia energia din mirosurile de pământ proaspăt, păduri profunde și focuri de artificii. Este ideal pentru cei care iubesc să fie aproape de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Gypsy Water este un parfum unisex de lux de la Byredo care preia energia din mirosurile de pământ proaspăt, păduri profunde și focuri de artificii. Este ideal pentru cei care iubesc să fie aproape de natură. Aroma se dezvoltă cu bergamot, lămâie, piper și ienupăr. Vârful ajunge cu rădăcină de tămâie, pin și oreză. Se fixează pe chihlimbar, vanilie și lemn de santal.

Parfum a fost lansat în 2008.

Compoziție

Cap

bergamotă, lămâie, piper,ienupăr

inimă
tămâie, ace de pin, rădăcină de iris
Fundație

chihlimbar, vanilie, santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde