Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Candy Florale - EDT

Brand: Prada
Prada Candy Florale este interesant parfum, senzual plin de viață. Daniel Andrier parfumier a fost inspirat de o floare imaginară, care miroase a bomboane sau buchet de flori în picioare pe… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Prada Candy Florale este interesant parfum, senzual plin de viață. Daniel Andrier parfumier a fost inspirat de o floare imaginară, care miroase a bomboane sau buchet de flori în picioare pe magazin crema bar de gheață în Italia. Bomboane Florale este un parfum romantic care se dezvolta coarde de Limoncello, în continuare floare de bujor în inima și fundamentul benzoina, mosc, caramel si miere.

Compoziție

Cap

limoncello

inimă

bujor

Fundație

benzoina, mosc, caramel si miere

Parametrii

Origine
Italiană