Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Good Girl Légère - EDP

În 2018, Carolina Herrera parfumul doamnelor Good Girl Légère, care prezintă noua ediție a parfumului Good Girl din anul 2016. Acesta conține ylang-ylang, mandarine, bergamot și lamaie. Inimile de… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

În 2018, Carolina Herrera parfumul doamnelor Good Girl Légère, care prezintă noua ediție a parfumului Good Girl din anul 2016. Acesta conține ylang-ylang, mandarine, bergamot și lamaie. Inimile de flori fac iasomie, tuberoza, trandafir bulgăresc și floare portocalie. Baza fasolei este tonul, lemn de santal, pralina, scortisoara, cedru, lemn de cașmir, patchouli, chihlimbar, mosc si caramel.

Compoziție

Cap

ylang-ylang, mandarină, bergamot, lamaie

inimă

iasomie, tuberoza p>

Fundație

fasole ton, lemn de santal, pralina, scortisoara, cedru, lemn de cașmir, patchouli, chihlimbar, mosc, caramel