Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Herrera For Men - EDT

Herrera For Men este un parfum care a fost vândut cu succes pe piața mondială din 1991, când acest designer de modă, care locuiește în New York, a introdus-o cu cuvintele :„Acest parfum este doar… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Herrera For Men este un parfum care a fost vândut cu succes pe piața mondială din 1991, când acest designer de modă, care locuiește în New York, a introdus-o cu cuvintele :„Acest parfum este doar pentru bărbații încrezători, întotdeauna perfect îngrijiti, energici, cosmopoliti și, mai ales, masculini”.

Compoziție

Cap
narol, frunze de lamaie, lavanda, rozmarin
inimă
condimente, ierburi verzi, nucșoară, cuișoare
Fundație
lemn de santal, chihlimbar, frunze de tutun
zile
:
ore
:
minute
:
secunde